Overslaan en naar de inhoud gaan

Christian Pollet

Tuinen Verhaeghen is een professionele tuinier met tal van creatieve gedachten.

Door mijn zwaar zakenleven en  fervent natuurliefhebber, heb ik in Damme een historisch boerderij "t‘ hof der Willemijnen" destijds gekocht’

Ik koos voor een tuin waar dieren, planten en mezelf en de familie tot rust kunnen komen, en dit is reuze gelukt.  Het is een landelijke tuin geworden met fruitbomen, mooie poel van destijds…

De tuin is niet te dominant voor het geheel. De boerderij, de stallingen, de oprijlaan, … alles vormt een perfect geheel en een oase van rust.

Fazanten, hazen, watersnippen, ooievaars, witte zilverreiger, groene specht, koekoek, buizerd, boomvalk, zijn hier dagelijks te gast, in de avond is het de toer aan de kerkuil, steenuil, vleermuizen… die hier allemaal komen genieten.

De lavendeltuin trekt dan de bijen en de vlinders aan.

Wat ook leuk is meegenomen is dat de tuin gemakkelijk te onderhouden is en dit is financieel uiteraard mooi meegenomen. De facturen van Daan zijn altijd zeer correct.

Daan zorgt voor het onderhoud, en een extra werk is hem zeker niet te veel ( zoals oprit reinigen, bomen beschermen en snoeien, schapen drijven, de honden eens uitlaten, poort herstellen…)

Man met de glimlach!!!