Overslaan en naar de inhoud gaan

Over ons

Tuinen Verhaeghen

De Tuinmannen waarop u kan rekenen.

Persoonlijke zorg en betrouwbare afspraken. Dat zijn de twee ingrediënten die onze brede tuinzorg altijd bevatten. Zowel bij uw grote als uw kleine tuinprojecten leveren we altijd de best mogelijke kwaliteit en de hoogste betrokkenheid.

Tuinen Verhaeghen ontstond in 2003 toen meestergast Daan Verhaeghen het tuinbedrijf waar hij toen voor werkte volledig overnam. Behalve een pak ervaring is Daan ook boomexpert, ook wel eens boomchirurg genoemd.

In die hoedanigheid beschikt hij over het European Tree Worker kwaliteitscertificaat, dat men enkel na een langdurige opleiding en bijhorende examens verkrijgt.

Deskundige verzorging van planten, struiken en bomen staat dus hoog in ons vaandel geschreven. Evenals de grote goesting waarmee wij ons dagelijks werk uitvoeren. Wij werken voor onze klanten alsof het onze eigen tuin is. En we zijn dan ook pas tevreden wanneer u ook tevreden bent.

Een snelle reactie op uw vragen is ook een punt van eer voor ons. Op de tuinmannen van Tuinen Verhaeghen kan u altijd rekenen. Ook wanneer het druk is, maar u bijv. een tuinfeest of party heeft en wil dat er alles spic en span bijligt. Ook dan maken we tijd voor u.

Daan Verhaeghen, een bewogen levensverhaal.

Zijn naam laat het niet meteen vermoeden, maar de roots van Daan Verhaeghen liggen in het verre Rwanda. Als slachtoffer van de Rwandese genocide verloor hij zijn vader op 6-jarige en zijn moeder op 8-jarige leeftijd.

Zo belandde Daan in een Rwandees weeshuis en werd in ’91, toen 9 jaar, samen met zijn jongste zusje geadopteerd door de Brugse rechter Johan Verhaeghen en zijn echtgenote.

Zoals u kan lezen in bijgaand artikel uit de Krant van West-Vlaanderen was dit een hele aanpassing en diende Daan heel wat hindernissen te overwinnen.

De werkwijze daarvoor is volgens Daan: ‘Positief zijn, hard werken en respect voor materiaal en mensen. Bekijk de mens en zijn kwaliteiten, los van vooroordelen en racistische sentimenten. Dat zijn de lessen die ik heb geleerd en die ik ook wil doorgeven."

Lees hier het artikel van de Krant van West-Vlaanderen (pdf)

Daan Verhaeghen met echtgenote Judith Hanoulle en hun twee schattige dochters Alice en Isaura.